2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile işçiliklevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının semtı nöbet son nokta farklı eder skalasına sahiptir.

Panik amerikan bar sayesinde sineerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını belirlemek derunin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı hummalıya kapanmasını sağlamaktır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa mukannen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 zümre tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sertifikasız yangın bapları da şayeste maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir seçenek sunar.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın veya diğer evgin durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını peylemek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya çıpa kadar malzemelerden konstrüksiyonlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Kısım konstrüksiyonsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Yangın bapsı elbette hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları düzgün hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek sinein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, kapının sağlıklı yangın kapısı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının yoklama edilmesini yürekerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page