Hakkında Yangın çıkış kapısı

Wiki Article

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, auta selim açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı selim sağlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

You hayat email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Menteşeleri Kontrol Edin: Bütün menteşelerin sakim yahut üzgün vidalar olmadan iyiceca sabitlendiğinden tehlikesiz olun. Bapnın amelî şekilde hizmetının konstrüksiyonldığından ve yangının yoğunluğunda muntazam çhileıştığından güvenli olun.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Kaçış yolları, YANGIN KAPISI bir bünyenın rastgele bir noktasından durum seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Şişatır Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki açıklukları kapatmak derunin kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar belli bir sınırın üzerine çıktığında ferahleyecek şekilde tasarlanmış şihandan conta olmalıdır.

Mukannen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek baskı ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Bünyelardan bodrum kata yangın merdiveni inecekse, kaçış merdiveni ile müteallik belirlenen ulusal ve milel arası standartlara muvafık olması gerekmektedir.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdivenleri derece önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır. Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken yangın kapısı bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi taraf verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs yangın kapısı mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok duyarlı davranışları sergilemektedir.

Molekül 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her dü yöreında da cidar, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet rahatliği 80 cm ya da elan azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mebdeladığı kattan bitiş sertna derece kesintisiz halde olmalıdır.

Report this wiki page